Oana Goudali
Oana Goudalitoimitusjohtaja

Hei, olen Oana Goudali ja valovalo Oy:n toimitusjohtaja.

Valovalon ja minun yhteinen matka alkoi jo syyskuussa 2016. Aloitin tällöin rakennus- ja siivousyritysten rekrytoijana pääkaupunkiseudulla. Nämä useat ja upeat vuodet antoivat minulle mahdollisuuden tunnistaa yritysten ja asiakkaiden välisissä yhteistyöprosesseissa syntyviä haasteita. Pystyin havaitsemaan, mitkä ovat asiakkaan tarpeita henkilöstöresurssien ja taitojen suhteen, joita tarvitaan pitkäaikaisen yhteistyön ylläpitämiseen. Ymmärsin myös hyvin työntekijöiden hyvinvoinnin perään sekä mitä tarvitaan heidän täyden ammatillisen potentiaalinsa saavuttamiseksi.

Syyskuussa 2020 ostin Valovalo Oy:n tavoitteenani muuttaa se yritykseksi, jossa työntekijöillä on mahdollisuus hankkia osaamista ja kehittää omaa uraansa, sekä toimia tottakai alansa ammattilaisena ja harjoittajana. Asiakkaille olen alusta saakka halunnut antaa mahdollisuuden tavoittaa palvelumme joustavasti, sekä samalla taata heille täydellinen tyytyväisyys yhteistyön ja prosessien aikana. Haluan toimia aina haasteita haalien, nämä voittaen, sekä samalla asiakkaiden odotukset ylittäen.

Yritys on perheomistuksessa, ja tavoitteenamme on järkevä ja jatkuva kasvu, voimavarana ja kaiken ytimessä valoisa ja innostunut tiimi.

Aloitimme vain muutaman asiakkaan kanssa. Ammattimaisen otteen ja työnjäljen kautta olemme saaneet loistavia referenssejä ja testimoniaaleja. Yhteistyöt ovat jatkuneet ja projektien koko on kasvanut. Tätä omistautumista ja ammattitaitoa haluamme tarjota jatkossakin, ja jo saatujen suosituksien kautta uskommekin pääsevämme tavoitteisiin, niin liiketoiminnan kasvussa, kuin aina kasvavassa tyytyväisten asiakkaiden määrässäkin.

Vaalin aina luottamusta sekä ammattimaista ja läheistä suhdetta jokaiseen asiakkaaseen. Olen aina valmiina vastaamaan kysymyksiin, kuulemaan huolenaiheita tai vain ottamaan vastaan kohteliaisuutesi, jotka välitän mielelläni huipulle henkilöstöllemme!

Kiitos, Oana